Over ons

Wie zijn wij

D&P Chaletbouw heeft ruim 20 jaar ervaring in de chaletbouw. Wij zijn een veelzijdige onderneming en uw chalet wordt gebouwd naar eigen keuze. Natuurlijk spreekt het voor zich dat wij met onze ervaring u graag bijstaan met deskundig advies. U heeft de keuze uit een enkel, een L of een dubbel chalet.

Wat doen wij

Wij bouwen uw chalet van ontwerp tot oplevering; dat wil zeggen ontwerp, bouw, plaatsing en service. Door een continu proces van innovatie lopen wij voorop in nieuwe technieken. Uw chalet is voorzien van energie zuinige, onderhoudsvrije wanden en een goede ventilatie. Ook aan het interieur besteden we veel aandacht. Wij bouwen luxe woonwagens en tuinhuisjes/schuurtjes.

Hoe bouwen wij

Dat mag u natuurlijk zelf komen bekijken. Breng een bezoek aan ons bedrijf in Geesbrug waar u kan zien hoe onze kwalitatief hoogwaardige chalets gebouwd worden. Ook op onze website kunt u verschillende modellen bezichtigen. Tijdens de bouw van uw eigen droomchalet bent u van harte welkom om de vorderingen te bekijken van de bouw.