Chalets

Bij D&P Chaletbouw koopt u een betaalbaar en luxe chalet

Plannen om een betaalbaar maar toch luxe chalet te kopen? Wij bouwen chalets volledig gebaseerd op uw wensen. Alles is hand- en maatwerk. Onze betaalbare chalets zijn uitstekend geïsoleerd en uitsluitend gebouwd met hoogstaand bouwmateriaal. Wij streven ernaar om u 100% te ontzorgen. U kunt uw droomchalet laten bezorgen en installeren op de gewenste locatie. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een tweede huis of een mantelzorgchalet, u bent bij ons aan het juiste adres.

Chalet naar eigen wens samen stellen

Onze chalets zijn volledig met de hand gemaakt en volledig maatwerk. Wij bieden keuze uit een aantal basis varianten. Luxe chalets die stuk voor stuk uitgebreid kunnen worden door de vele opties die wij bieden. Wilt u een schuurtje of veranda bij uw chalet, een chalet inclusief airco of een grote erker voor nog meer leefruimte? Of een luxe keuken? Wij bouwen wat u in gedachten heeft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden? Bel gerust of kom langs op ons showterrein. Op ons showterrein staan diverse demochalets en ziet u met eigen ogen hoe de chalets bij D&P Chaletbouw worden gemaakt.

Chalet model Classic
Classic
Chalet model Espirit
Espirit
Chalet model de Boerderij
Boerderij